Wędzarnia ogrodowa CookKing Hamburg - 160 x 38 x 38 cm
2 045,00 zł
Wędzarnia ogrodowa CookKing Hamburg 111251 daje możliwość wędzenia własnych wyrobów w komfortowych warunkach: przy domu, na balkonie, czy w ogrodzie. Wędzarnia ogrodowa Hamburg jest produktem wolnostojącym przeznaczonym wyłącznie do użytku zewnętrznego. Posiada specjalnie zaprojektowaną podstawę, która zwiększa stabilność i zapobiega wywracaniu się. Wędzarnia Hamburg jest podzielona na dwie zasadnicze części.
Czas realizacji zamówienia: 10 - 20 dni.
Wędzarnia ogrodowa CookKing Hamburg 111251 daje możliwość wędzenia własnych wyrobów w komfortowych warunkach: przy domu, na balkonie, czy w ogrodzie. Wędzarnia ogrodowa Hamburg jest produktem wolnostojącym przeznaczonym wyłącznie do użytku zewnętrznego. Posiada specjalnie zaprojektowaną podstawę, która zwiększa stabilność i zapobiega wywracaniu się. Wędzarnia Hamburg jest podzielona na dwie zasadnicze części. Dolna część „palenisko” znajduje się w dolnej komorze, w której umieszczamy materiał palny. Górna część jest komorą roboczą wędzarni. Komora ta wyposażona jest w zawiesia oraz dwa drewniane kołki do mocowania haków, na których wieszamy produkty przeznaczone do wędzenia. W dolnej części komory roboczej znajduje się rozpraszacz dymu, dzięki któremu wyroby będą równomiernie uwędzone. Regulowanie temperatury wędzenia, dopływu powietrza, czy ujścia dymu odbywa się w bardzo prosty sposób za pomocą otworów znajdujących się w dolnej i górnej części obudowy. Dzięki wbudowanemu termometrowi z łatwością można ustawić odpowiednią temperaturę wędzenia. Dla zwiększenia żywotności oraz samej estetyki produktu zewnętrzna strona obudowy została pomalowana czarną farbą metodą proszkową, a blacha o grubości 1,5 mm, z której wykonano obudowę, znacząco wpływa na jej trwałość i stabilną konstrukcję, co czyni wędzarnię bardzo solidnym produktem na tle podobnych 2-3 sezonowych wędzarni. Nasz produkt pozwoli się Państwu cieszyć z użytkowania przez przynajmniej 10-15 lat bez obaw o przepalenie.
DANE TECHNICZNE:
- Regulacja ujścia dymu od góry (górna ściana)
- Regulacja dopływu powietrza od dołu (dolne drzwi z przodu)
- Wbudowany termometr do 120 stopni
- Wykonana z blachy grubości 1,5mm
- Od zewnątrz pomalowana na czarno metodą proszkową
- Od wewnątrz zakonserwowana olejem jadalnym
- W zestawie: 2 drewniane kołki, 6 haków (3 małe + 3 duże), siatka do wędzenia na leżąco, rozpraszacz dymu, popielnik
- Wymiary wędzarni: 38 x 38 x 160 cm
- Waga ok.: 50 kg
PRODUKT POLSKI!